luni, 5 august 2013

Destinatie de week-end: Cupa Meses, editia I


Desi e luni si week-end-ul tocmai s-a incheiat, faptul ca suntem in plina vara si este perioada de concedii, ma face sa ma gandesc deja la programul pentru sfarsitul acestei saptamani. Si cum ideile de ieseala nu se lasa mult asteptate, amatorii de week-end-uri  la turatie maxima  sunt asteptati la Cupa Meses Cento Group.

Cupa Meses, este o competitie locala de viteza in coasta, aflata la prima editie, ce va avea loc sambata 10 august, in imediata apropiere a comunei Treznea, judetul Salaj. Organizata de catre Clubul Sportiv Rider's Baia Mare, in colaborare cu Primaria Comunei Trezenea si Consiliul Local al Judetului Salaj, sub egida ACR si FIA, Cupa Meses se adreseaza atat sportivilor profesionisti cat si celor amatori, dornici sa isi etaleze cunostintele in materie de pilotaj. Astfel, la start vor fi acceptate atat masini de strada cat si masini pregatite special pentru curse.

Traseul ales, masoara 2,8 km, cu o diferenta de nivel de 150 m si cu o panta medie de 6,1 %, iar inscrierile se pot face pana vineri 09.08, ora 09.00. Cei interesati pot gasi toate detaliile despre aceasta competitie pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe site-ul: http://cupameses.bizartelecom.ro.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu