luni, 9 iunie 2014

Video: Danube Delta Rally® 2014 by Emisiunea Speed


Raliul Deltei a fost si in acest an la inaltime, concurand pentru al doilea sezon consecutiv, la titlul de cea mai bine organizata etapa a CNR - Dunlop. Desi vremea nu a mai fost la fel de prietenoasa ca in 2013 si chiar a pus in pericol desfasurarea Super Specialei de incheiere din centrul orasului Tulcea, Danube Delta Rally® a oferit totusi spectatorilor un show automobilistic de zile mari.

Cu forlighteri de marca precum Vali Porcisteanu sau Titi Aur, si cu statut de etapa candidata in vederea includerii in European Rally Trophy, Raliul Deltei 2014 a avut o desfasurare presarata cu multiple rasturnari de situatie, penalizari si abandonuri notabile, la finalul caruia s-a impus campionul national en-titre Francois Delecour.

Spre deosebire de anul trecut, cand francezul castiga categoric etapa tulceana, la bordul unui Peugeot 207 S2000 si apoi era descalificat pentru service interzis, acum, Delecour s-a impus la bordul unui Subaru Impreza WRX de Clasa 3, cu numai 2 secunde avans in fata lui Simone Tempestini.

Simone Tempestini - Foto: RallyPhoto Romania
Juniorul Napoca Rally Academy, confirma astfel ca este pe un trend ascendent si ca prima victorie in Campionatul National de Raliuri este doar o chestiune de timp. 

Iar in conditiile in care Florin Tincescu s-a impus in categoria masinilor cu 2 roti motrice si a obtinut totodata si un loc 6 in clasamentul general, se poate spune, fara indoiala, ca Danube Delta Rally® 2014 a fost etapa juniorilor NRA. 

Si cum tot ce are legatura de Raliul Deltei e de bun augur, iata ca si Speed, singura emisiune romaneasca dedicata Campionatului National de Raliuri difuzata pe postul international Motors TV, nu a incetat sa existe, asa cum se preconiza la un moment dat, iar realizatorii ei ne-au putut oferi si de aceasta data un material video foarte bine realizat, pe care va invit sa il urmariti in fereastra de mai jos.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu