vineri, 13 iunie 2014

Video: Promo Transilvania Rally 2014


Caravana Campionatului National de Raliuri isi va stabili cartierul general la Cluj, in perioada 19 - 21 iunie, cu ocazia celei de a 4 a etape a sezonului 2014, Transilvania Rally. 

Spre deosebire de anii trecuti, etapa clujeana este mai mult decat un raliu de casa pentru Napoca Rally Academy, asta deoarece Marco Tempestini & Co, alaturi de partenerii traditionali ai echipei, s-au implicat in mod direct in organizare.

Si cand cea mai profesionista echipa de raliuri din Romania se ocupa de organizare, rezultatele nu se lasa prea mult asteptate: 

- 48 de piloti inscrisi si lista este in continuare deschisa;
- 4 probe speciale noi, dintre care Faget(dus)/Ciurlia(intors), o proba mixta asfalt/macadam, va fi parcursa cu setup pentru asfalt;
- 2 probe transmise LIVE de catre DigiSport, vineri, 20 iunie, ora 21.15 superspeciala Turda Kremsmueller, respectiv sambata 21 iunie, ora 19.15 SuperSpeciala Polus Center;
- prezenta la start alaturi de principalii protagonisti ai CNR-Dunlop, a austriacului Manfred Stohl, campion mondial in P-WRC, ce va concura pe un Subaru Impreza N14.

In aceste conditii este clar ca Transilvania Rally 2014 va avea parte de un salt calitativ fata de editiile precedente si cu siguranta NRA va dori sa faca uitat nefericitul eveniment de anul trecut, cand Florin Tincescu a accidentat mortal un spectator aflat intr-o zona interzisa publicului, lucru ce a dus la incheierea prematura a raliului. De altfel, juniorul NRA, nu se va afla la startul la Transilvania Rally, intrucat in aceeasi perioada, in Belgia, are loc Geko Ypres Rally, cea de a 4 a etapa a Junior ERC, unde impreuna cu navigatorul sau Iulian Nicoalescu vor reprezenta Romania.

Cat priveste clipul de prezentare al Transilvania Rally 2014, Napoca Rally Academy, a adoptat o strategie de promovare marca proprie, invitand diversi sportivi ai celor 2 mari cluburi din orasul de pe Somesul Mic, U Cluj respectiv CFR Cluj la o plimbare in ritm de porba speciala in masinile de raliu alaturi de Marco Tempestini, Bogdan Marisca si Daniel Ungur. 

Ce a iesit, puteti vedea mai jos.

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu